
Контроль якості продукції та контроль роботи закладу щоденно перевіряє наш відділ “Контроль якості”.
Основою його роботи є щоденні перевірки внутрішньої роботи закладу, виявлення недоліків та усунення їх, винесення рекомендацій з вдосконалення процесів та приготування страв.
Вся продукція та товар, що надходять в наші заклади проходить жорсткий контроль та перевірку якості. Для підтримки безпеки продукту ми запровадили зберігання продукції з жорстким дотримання товарного сусідства. Якість зберігання підтримується вимогами до зберігання всієї продукції: низькотемпературні морозильні камери, контроль терміну реалізації який відбувається щоденно, стікерування продукції без винятку, полегшує цей процес.
Наша головна особливість - це власні внутрішні стандарти приготування, кожна страва має власну технологічну картку і відхилення від неї не можливе. Всі дії та процеси, що відбуваються проходять по інструкції.
Ми здійснюємо контроль за фільтрацією олії, що використовується для обсмаження, тому хвилюватись про її якість не потрібно.
Дотримання гігієни для нашої компанії є законом, якого всі ми строго дотримуємось.
Ретельне і правильне миття рук - одна з основних умов збереження здоров'я і підтримки безпеки їжі, саме тому для нас важливі “10 правил миття рук” та обов’язкове OZZY-миття рук – кожні 30 хвилин за будь-яких обставин.
Безпека вашої їжі - це наша основна мета.
Щодня після закриття закладу проходить повне внутрішнє прибирання із дезінфекцією, ти можеш бути впевнений, що улюблені страви готуються в абсолютній чистоті.
Наша основна мета - повне задоволення відвідувачів, а найвищим досягненням для нас є бездоганний смак страв.
Основний інструмент, отримання якісного продукту - жорстке дотримання термінів реалізації готової продукції. Після закінчення встановленого часу зберігання, відбувається списання, без жодних винятків. За допомогою вибіркового контролю готової продукції та методу зняття проб ми отримуємо однаково смачні страви, що відповідають всім внутрішнім стандартам.
Ми використовуємо лише перевірені курячі напівфабрикати з білого м’яса та свіже куряче філе зі стандартами якості та дотриманням температурних режимів.
Хрустка паніровка виготовлена на основі пшеничного та кукурудзяно-пшеничного борошна з додаванням спецій.
Вся рибна продукція, що наявна в нашому меню сертифікована.
Котлета для нашого фірмового “Фіш бургеру” особливої форми - квадратної, в складі якої м’ясо кальмара.
Новинка меню - "Крабси" (клешні краба в паніровці).
Хрустка паніровка з борошна вищого гатунку зберігає м’ясо соковитим та додає особливий ніжний смак.
М’яка та завжди свіжа - так, це наша булочка.
Саме такою її робить пшеничне борошно вищого сорту, а особливості їй додає кунжут.
Головним секретом смаку нашої булочки є місткість цукру, який не тільки додає їй особливий солодкуватий смак, а дозволяє зарум'янити бургери за допомогою карамелізації цукру.
Справжній м’ясний смак - це свинна котлета для нашого унікального бургеру “Happy Мейсона”. Для приготування якої використовуюється відібране м’ясо та додаткові інгрідієнти (сухарики, цибуля) для створення домашнього смаку. Кожна партія свинних котлет проходить строгий контроль, де перевіряється склад, вміст, форма та смак.
Похрумтимо про картоплю? Для її приготування ми використовуємо відібрані сорти, що відповідають стандартам меню. Обсмаження картоплі відбувається при температурі 168
оС, тільки у 100% соняшниковій олії, якість якої постійно перевіряється та контролюється.
OZZY coffee – це кава, що обсмажується в Чернівцях і саме для Вас за нашим власним рецептом. СКЛАД: 70% арабіки, 30% робусти, зерна походять з Бразилії, Індії та Сальвадору.
OZZY coffee готується у високоякісних кавових машинах, що дозволяють контролювати та регулювати якість напою.