Робоча форма – одна зі складових успішного бізнесу ресторанного закладу.

Бездоганний зовнішній вигляд співробітників є показником високого рівня сервісу, свідченням класу і репутації ресторану, а також повинен викликати довіру у клієнтів.

Співробітники ресторану, які мають корпоративний одяг, відчувають себе єдиною командою, що неминуче позитивно позначається на іміджі закладу і його продуктивності. У співробітників, одягнених в зручний і красивий одяг, з’являється почуття корпоративної гордості, яка багато в чому впливає на його бажання якісно працювати.

Прання робочої форми персоналу OZZY:

  1. Футболка OZZY переться при температурі не вище 40 ºС. Можна використовувати пральну машину. Перед кожним виходом на зміну прасувати з парою.
  2. Фартух OZZY переться при температурі 60 ºС. Можна використовувати пральну машину. Перед кожним виходом на зміну обов’язково прасувати з парою.
  3. Кепка OZZY переться у прохолодній воді температура 30 ºС вручну з допомогою щітки. Ні в якому разі не прати в гарячій воді та не прасувати